Kalászi Kortárs Tánctalálkozó

A tizennyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Kalászi Kortárs Tánctalálkozó rendhagyó módon nem az őszi hónapokban kerülsor, hanem januárban lesz méltó kezdete az új évnek.


A XVIII. Kalászi Kortárs Tánctalálkozó a Viharsarok Táncszínház Ládafia című gyermekelőadásával veszi kezdetét, amelyet kétalkalommal is láthat a helyi gyerekközönség. A fesztivál három estéjén a Foundry Dance Theater – HalluciNatiOn című produkciója,a Duna Táncműhely legújabb bemutatója, az El nem múló, valamint a Tánctalálkozó programjában immár hagyománynaktekinthető Kortárs néptánc gála lesz látható.
A Kortárs-néptánc gála idei meghívottjai: Lenvirág Táncegyüttes, Fehérnépek Társulat, ADONIKA Mozgásművészeti Stúdió, PirókZsófia, a Duna Művészegyüttes táncosai, Inversedance.


A Kalászi Kortárs Tánctalálkozó programját rendszerint kiállítások, beszélgetések, kísérőprogramok teszik teljessé. Ebben az évbenJuhász Zsolt, a Kalászi Kortárs Tánctalálkozó és a Duna Táncműhely művészeti vezetője pasztellfestmény kiállítása lesz látható afesztivál ideje alatt a Faluház kávézójában. A rendezvény rendszeres közreműködője, Grecsó Zoltán ez alkalommal gyerekeknektart mozgásworkshopot. Az El nem múló című előadást követően az alkotókkal való beszélgetésre invitáljuk a közönséget, szombateste pedig jó hangulatú borkóstolóval ér véget a Tánctalálkozó.

© 2023 Duna Táncműhely – Minden jog fenntartva!